LKS 20161007 GEN16; Croatia's players celebrate after scoring during the World Cup 2018 qualifier football match Kosovo vs Croatia in Loro Borici stadium in the city of Shkoder on October 6, 2016. / AFP / GENT SHKULLAKU - LEHTIKUVA / AFP

Kroatia murskasi Kosovon varamiehisenäkin

7.10.2016 - 9:29 Tagit:, , ,

Sunnuntaina Suomen jalkapallon MM-karsinnoissa kohtaava Kroatia antoi varamiehisenäkin myrskyvaroituksen, kun se murskasi Kosovon 6–0.

Kroatialta puuttuivat sen suurimmat tähdet Luka Modric ja Ivan Rakitic sekä Dejan Lovren. Se ei tahtia haitannut, kun hyökkäyksen kärki Mario Mandzukic iski jo ensimmäisellä puoliajalla 35 minuutissa hattutempun eli kolme maalia.

Kosovo pelasi historiansa ensimmäisen arvokisakarsintojen “kotiottelunsa” Albanian puolella, Shkoderin kaupungissa 16 000 katsojalle. Tampereella Suomen kohtaava Kroatia johtaa I-lohkoa tasapistein Islannin kanssa.

Turkki ja Ukraina päätyivät 2–2-tasapeliin. Kummallakin on kahdesta ottelusta kaksi tasapeliä. Suomi kohtaa Ukrainan marraskuussa.

G-lohkon huippuottelussa Italia ja Espanja pelasivat tasan 1–1. Lohkoa johtaa Liechtensteinin 2–0 kukistanut Albania. Se on voittanut molemmat ottelunsa.

TS-STT-NTB

Kirjoittaja: tsfutis
Jaa: