LKS 20170710 52261717; A picture taken through a shop window show football jerseys bearing the words 'Stay Strong Appie' and the number 34 to show support to Ajax midfielder Abdelhak Nouri at the Ajax football club store in Amsterdam on July 10, 2017. 
Nouri was "out of life-threatening danger" but still in intensive care after collapsing during a training match in Austria, as relatives flew in to support him, the club said on July 9, 2017. LEHTIKUVA / AFP PHOTO / ANP / Netherlands OUT Koen Van Weel

Kentälle lyyhistynyt Ajax-nuorukainen sai pysyvän aivovamman

13.7.2017 - 15:34 Tagit:, ,

Viime viikolla jalkapallon Hollannin liigaa pelaavan Ajaxin harjoitusottelussa Werder Bremeniä vastaan kentälle lyyhistynyt Abdelhak Nouri on saanut vakavan ja pysyvän aivovamman.

– Ajax on syvästi surullinen kertoessaan, että “Appie” Nourilla on diagnosoitu vakava ja pysyvä aivovamma. Ajatuksemme ja rukouksemme menevät hänelle ja hänen läheisilleen tänä vaikeana aikana, amsterdamilaisseura twiittasi.

Maanantaina Ajax kertoi, että vain 20-vuotiaan Nourin sydän toimii normaalisti ja vaikuttaa välttyneen vahingoilta. Pahimmat pelot kävivät kuitenkin toteen, kun Nourin aivotoimintaa päästiin testaamaan.

STT

Kirjoittaja: tsfutis
Jaa: