LKS 20170914 Real Madrid's forward from Portugal Cristiano Ronaldo celebrates after scoring on a penalty kick during the UEFA Champions League football match Real Madrid CF vs APOEL FC at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid on September 13, 2017. LEHTIKUVA / AFP PHOTO Pierre-Philippe Marcou

Kahdesti maalannut Ronaldo osoitti tarpeellisuutensa – “Olisi voinut tehdä neljä”

14.9.2017 - 9:47 Tagit:, , , ,

Jalkapallon supertähti Cristiano Ronaldo näytti jälleen, miksi hän on niin tärkeä pelaaja Real Madridille ja mistä seura on jäänyt paitsi portugalilaisen pelikiellon aikana. Ronaldo teki kaksi maalia, kun Real peittosi Mestarien liigan lohkovaiheen avausottelussaan kyproslaisen Apoelin 3–0.

– Hän on maailman paras. Tiedämme hänen tekevän maaleja, ja pikkuisen paremmalla onnella hän olisi voinut tehdä neljä, Realin päävalmentaja Zinedine Zidane sanoi.

Ronaldo sai viime kuussa viiden ottelun pelikiellon tönäistyään erotuomaria Espanjan Super Cupin ensimmäisessä loppuottelussa, mutta pelikielto ei koske Mestarien liigaa ja maaotteluita. Espanjan liigassa Ronaldo on pelikelpoinen tulevana viikonloppuna. Real on sarjassa vasta seitsemäntenä.

STT-AFP

Kirjoittaja: tsfutis
Jaa: