kaapo

KaaPo kapuaa taulukossa vihaista vauhtia

21.5.2017 - 21:13 Tagit:, , , , , ,

KaaPo-HIFK 2-0

Jalkapalloilun A-nuorten SM-sarjassa viime aikoina sijoitustaan pitkin askelin parantanut Kaarinan Pojat, ei pettänyt sunnuntaina kotikannattajiaan.

Edelliskierroksella muhkean 8-0 voiton Jyväskylässä JJK:sta ottanut KaaPo joutui nyt kotonaan paljon kovemmalle Helsingin IFK:n kanssa.

Voitto irtosi tälläkin kertaa ja kaarinalaisten valmentaja Ari Lahti oli tyytyväinen mies ottelun jälkeen.

– Karsintasarjassa Helsingissä HIFK vei meitä aikaa kovaa, mutta nyt homma oli paljon paremmin hallussa jo maalittomalla ensi jaksolla.

Vielä leveämpi valmentaja Lahden hymy oli tehokkaan toisen puoliskon jälkeen, kun KaaPo iski hyvistä vastahyökkäyksistä voittoon tarvittavat maalit.

Pian tauon jälkeen ( 58 min. ) Aleksi Mäki pääsi laidalta tekopaikkaan ja kylmän viileä viimeistely vei keinonurmikentän isännät 1-0 johtoon.

Vaihdosta peliin mukaan tullut Joona Järvistö oli viimeistelyvuorossa varttia myöhemmin. Nopea hyökkääjä ehti olla kentällä vain viitisen minuuttia, kun verkko HIFK-maalivahdin Jere Piiraisen takana heilui toisen kerran.

Järvistö toikin heti kentälle tultuaan lisää vaarallisuutta KaaPon hyökkäyskuvioihin, kun aikaisempien pelien maalitykki Daniel Hörkkö ei tällä kertaa päässyt osumilla juhlimaan.

Suoraviivaisesti, pitkillä syötöillä kaarinalaispuolustusta avata yrittänyt HIFK ei kovin usein pystynyt KaaPon maalia vartioineelle Riku Tanilalle töitä järjestämään.

Helsingin punapaitojen parhaat pelimiehet olivat keskikentän taitava kaksikko Tommi Jyry, Henry Nguyen.

VEIJO HEIKKILÄ

Kirjoittaja: tsfutis
Jaa: