kaapo

KaaPo hyvästeli kotiyleisön harmittavalla tappiolla

24.9.2017 - 17:49 Tagit:, , , ,

KaaPo-FC Espoo 0-1

Kaarinan Poikien osuus jalkapalloilun A-nuorten SM-sarjassa päättyi tappiotunnelmissa. Koko kulunutta kautta voidaan kuitenkin luonnehtia erittäin onnistuneeksi, sillä Ari Lahden valmentama KaaPo ylsi sarjassa historiansa toiseksi parhaimpaan saavutukseen, eli kuudenneksi.

Tai pilkkua viilaten parhaimpaan, sillä kunnioitettavat pronssimitalit kaudella 2013 tulivat sisarseuran FC Kaarinan nimellä.

Päätöspeli FC Espoota vastaan keskuskentällä jätti kuitenkin jossittelulle sijaa, sillä KaaPo ei tällä kertaa pystynyt siihen iloisen tehokkaaseen esitykseen, kuin yleensä kotikentällä.

Valmentaja Lahti ei tietenkään ollut tyytyväinen viimeisen ottelun esitykseen joukkueensa osalta.

– Pitää pyytää anteeksi kotikannattajilta, sillä joukkue esiintyi tavanomaista lepsummin, vaikka olosuhteet antoivat edellytykset huomattavasti parempaan.

– Otteissa oli käsittämätöntä lepsuutta ja voittoon saakka riittävä intohimo pelaajilta jäi puuttumaan. Yleisesti ottaen koko kausi menee kuitenkin kirkkaasti plussan puolelle ja kuudes sija kovassa joukossa on hieno saavutus, päävalmentaja summasi koko sesonkia.

Hän muistutti, että nyt päästään aloittamaan tuleva kausi SM-karsintasarjassa ja harjoitukset sitä varten käynnistyvät jo marraskuun alussa.

Päätöspelissä valmentaja ei nostanut juuri yhdenkään pelaajaan suoritusta normaalitasolle.

Jo edellisessä voittopelissä Lahdessa loistavasti torjunut maalivahti Tony Esposito ansaitsee kuitenkin maininnan hyvästä työskentelystään verkon vartijana.

Sami Stamin komealle voittomaalille Esposito ei mahtanut mitään, kun pallo 50 minuutin kohdalla painui vastustamattomasti maalin taka yläkulmaan.

KaaPon A-nuorille hyvä uutinen tässä vaiheessa on se, että jo monta vuotta hyvää työtä tehnyt Ari Lahti jatkaa joukkueen vastuuvalmentajana myös ensi kaudella.

VEIJO HEIKKILÄ

Kirjoittaja: tsfutis
Jaa: