LKS 20170521 Juventus' defender from Italy Leonardo Bonucci sprays Prosecco as he celebrates after winning the Italian Serie A football match Juventus vs Crotone and the "Scudetto" at the Juventus Stadium in Turin on May 21, 2017. First-half goals from Mario Mandzukic and Paulo Dybala, and a late header from Alex Sandro sealed a 3-0 win over Crotone to hand Juventus a record sixth consecutive Serie A title today. LEHTIKUVA / AFP PHOTO Filippo Monteforte

Juventuksen mestaruusputki nyt jo kuuden kauden mittainen

21.5.2017 - 22:40 Tagit:, ,

Juventus pääsi juhlimaan Italian jalkapallomestaruutta jo kuudennen kerran peräkkäin, kun Serie A:n mestaruus ratkesi kauden viimeistä edellisellä kierroksella. Juven 3–0-kotivoitto Crotonesta vei sen neljän pisteen etumatkalle AS Romasta, joten päätöskierroksella ei enää mestaruudesta pelata.

Juventukselle mestaruus on kautta aikain 33:s. Viimeksi se on jäänyt ilman mestaruutta kaudella 2010–11, jolloin AC Milan voitti Serie A:n.

Juve otti myös tuplan eli liigan ja cupin voitot jo kolmantena kautena peräjälkeen. Ja tarjolla on vielä todellinen harvinaisuus eli tripla, kun edessä on vielä Mestarien liigan finaali Real Madridia vastaan.

– Tämä kausi oli erilainen kuin viime kausi. Nyt meillä on vielä unelma Mestarien liigasta, valmentaja Massimiliano Allegri totesi liigatittelin ratkettua.

TS-STT-AFP

Kirjoittaja: tsfutis
Jaa: