kaapo

Järvistö kentän kingi Kaarinassa

21.3.2015 - 18:26 Tagit:,

KaaPo-A -PK-35 VJS/yj-A 3-2

Kaarinan Pojat säilytti mahdollisuutensa päästä mukaan jalkapalloilun A-nuorten varsinaiseen SM-sarjaan, kun karsintasarjaa on viikonlopun jälkeen jäljellä tasan yksi kierros.

Kaarinalaiset ottivat kotikentällään riemukkaan voiton vastustajastaan Helsingin ja Vantaan yhdistetystä joukkueesta ja pysyivät näin mukana taistelussa jatkopaikasta.

Ajoittain kiihkeäksi tunnelmaltaan käyneessä, molemmille tärkeässä ottelussa KaaPo pääsi puolivälin hengähdystauolle 2-0 johdossa.

Kentän ykköspelaajaksi ja suureksi sankariksi lopulta noussut kymppipaikan hyökkääjä Joona Järvistö vei kotijoukkueen 1-0 johtoon rangaistuspilkulta.

Kahden maalin taukojohtoon kentän isännät siirsi Juha-Pekka Jääskeläinen, Järvistön esityön jälkeen.

Lujaa toiselle pelijaksolle tullut vierasjoukkue tasoitti kamppailun 2-2:een, ennen kuin Järvistö lisäajalla onnistui sinetöimään arvokkaan voiton KaaPolle.

Järvistön toiseen onnistuneeseen rankkariin ja kaarinalaisten juhlintaan päättyi ottelu, kun kolmas lisäajan minuutti oli jo käynnissä.

Kihelmöivän jännitysnäytelmän jälkeen KaaPon valmentaja Ari Lahti oli huojentuneen iloinen poikiensa taisteluesityksestä.

– Riippuu vähän muista ottelutuloksista tänä lauantaina myöhemmin, mutta meille jäi tällä voitolla saumat jopa neljän suoraan jatkoon menijän joukkoon.

– Viimeisessä pelissä kohtaamme Helsingin IFK:n vieraissa Talin hallissa ja sen jälkeen tiedämme mikä lopulllinen paikkamme karsintasarjassa on, tyytyväinen Lahti totesi.

Järvistön lisäksi hän halusi nostaa pelaajistaan esiin, hienosti puolustuksessa onnistuneen Jaakko Huhtalan.

TS – Veijo Heikkilä

Kirjoittaja: tsfutis
Jaa: