LKS 20170719 Jalkapallon Ykkösen paikallisottelu AC Oulu - OPS keskeytettiin kuusi minuuttia ennen täyttä aikaa Oulussa keskiviikkkona 19. heinäkuuta 2017. Yli 3600 katsojaa ja pelaajat evakuoitiin jalkapallostadionilta ja Raatinsaarelta. ... Men's First Division football match AC Oulu vs OPS was interrupted after a bomb threat on 86th minute in Oulu, Northern Finland on Wednesday, 19th July, 2017. Over 3,600 spectators and the players were evacuated from the stadium. LEHTIKUVA / TIMO HEIKKALA

Jalkapallopeli keskeytettiin Oulussa pommiuhkauksen takia

19.7.2017 - 21:37 Tagit:, ,

Oulun Raatinsaaren jalkapallostadion tyhjennettiin räjähdeuhkauksen takia keskiviikkoiltana kesken jalkapallopelin, Oulun poliisi kertoi STT:lle. Stadionilla oli menossa AC Oulun ja Oulun Palloseuran peli.

Poliisi kertoi jo aiemmin Twitter-tilillään, että koko Oulun keskustassa sijaitsevaa Raatinsaarta tyhjennetään. Poliisin mukaan kyseessä oli varotoimi eikä henkilövahinkoja tullut.

AC Oulu puolestaan tviittasi, että poliisi on eristänyt saaren. Seuran mukaan ihmisten tavaroita ja autoja jäi eristetylle alueelle. Ottelua oli seuraamassa yli 3 600 ihmistä.

Peliä oli keskeytettäessä sanomalehti Kalevan mukaan jäljellä vain kuusi minuuttia. Lehden tietojen mukaan uhkaus tuli nimettömänä puheluna stadionin kenttämiehille.

STT

Kirjoittaja: tsfutis
Jaa: