LKS 20161023 FC Interin valmentaja Shefki Kuqi jalkapallon Veikkausliigan ottelussa PK-35 Vantaa - FC Inter Vantaalla 23. lokakuuta 2016. LEHTIKUVA / RONI REKOMAA

Interillä alakerta ja keskikenttä mennyt uusiksi

21.4.2017 - 17:07 Tagit:

Interin avauskokoonpano tänään klo 18 Kupittaalla puolustavaa Suomen mestaria IFK Mariehamnia vastaan on mielenkiintoinen, sillä KuPS-ottelussa loukkaantuneiden Henri Lehtosen ja Ari Nymanin vammojen takia turkulaisten alakerran ja keskikentän ryhmitys on arvoitus.

Todennäköisesti Kevin Mombilo ja Philp Njoku pelaavat laitapakkeina ja Niko Markkula on toinen toppari. Myös keskikentän ryhmitystä voi ottelun alla voi vain arvailla, mutta Timo Furuholm laskeutunee hieman alemmas ja toisena kärkenä aloittaa Benjamin Källmann. Interin ryhmitys lienee joko 4-4-2 tai 4-3-3.

Loukkaaantumisista kärsineistä pelaajista Henri Lehtonen, Kosta Manev ja Lucas Garcia ovat jo penkillä, mutta Ari Nyman on Arttu Hoskosen ja Petros Kanakoudisin sekä Kalle Kaupin tavoin kokonaan sivussa.

Inter: Henrik Moisander; Philip Njoku, Niko Markkula, Alan Henrique, Kevin Mombilo; Julien Faubert, Mika Mäkitalo, Timo Furuholm, Guy Gnabouyou; Benjamin Källman, Njazi Kuqi.

IFK Mariehamn: Andreas Vaikla; Bobbie Friberg Da Cruz, Kristian Kojola, Jani Lyyski, Aapo Mäenpää; Brian Span, Philip Mantilla, Gabriel Petrovic, Robbin Sellin; Aleksei Kangaskolkka, Luckymore Mkosana.

Jari Welling

Kirjoittaja: tsfutis
Jaa: