inter

Inter lohkovoittoon tylyin numeroin

10.3.2018 - 19:30 Tagit:,

Honka-Ak–Inter 0–7

Turun Inter karautti jalkapallon Suomen cupin lohkovoittoon niistämällä Honka Akatemian puhtaasti 7–0.
Honka Akatemia kesti Interin vauhdissa avausjakson, vaikka turkulaisten 18-vuotias hyökkääjä Lassi Viholainen laittoi pallon espoolaisten pömpeliin jo kahden minuutin pelin jälkeen.

– Ensimmäiseen puoliaikaan en ollut alkuunkaan tyytyväinen. Pelaajamme ilmeisesti kuvittelivat nopean avausmaalin jälkeen, että homma on jo hoidettu. Toisella puoliajalla pelimme palaset kuitenkin loksahtivat paikoilleen, ja lohkovoittoon ei voi olla kuin tyytyväinen, sanoi Interin päävalmentaja Fabrizio Piccareta.

Honka Akatemian vauhti ja fysiikka loppuivat tyystin toisella puoliajalla. Kun espoolaisten maalivahti vielä loukkaantui ja kaikki vaihdot oli käytetty, Inter pääsi jyräämään taululle tylyt numerot.

Tahtipuikkoa heilutti 19-vuotias Albion Ademi, joka upotti pallon espoolaisten verkkoon neljästi peräkkäin.

– Espoolaiset olivat hyvin pelissä mukana ensimmäisellä puoliajalla aina 0–2 -maaliin asti, näki kokenut Inter-kärki Timo Furuholm, joka osui itsekin kerran rangaistuspilkulta.

Italialainen Piccareta vie joukkueensa harjoitusleirille kotiseudulleen Genovaan, jossa Inter kohtaa keskiviikkona harjoituspelissä Serie A -seura Genoa CFC:n.

– Se on selvää, että ensi viikko tulee olemaan minulle todella erityinen, Piccareta myhäili.

Urheilutieto, Espoo
Joose Berglund

Kirjoittaja: tsfutis
Jaa: