vaasa-ps-vps-logo

Ilves oli pelkkä suupala VPS:lle

28.6.2016 - 21:24 Tagit:, ,

VPS oli oppinut runsas kaksi viikkoa sitten Tampereella kokemastaan niukasta tappiosta ja otti 2–0-kotivoiton Ilveksestä miesten jalkapalloliigassa. Ottelu pelattiin heikkokuntoisella Kaarlenkentällä Vaasassa. Vanha Kaarlenkenttä jää VPS:n kotikenttänä historiaan, sillä seuraava liigaottelu FC Lahtea vastaan pelataan uudistuneella stadionilla.

– Tampereella hävittiin, mutta siellä opittiin kuitenkin Ilveksen pelitapa. Fiilikset ovatkin nyt hyvät. Tuo tappioon päättynyt ottelu Tammelan pallokentällä jäi niin paljon harmittamaan, totesi kotijoukkueen toisen maalin puskenut Pyry Soiri.

Miehelle maali oli kauden viides, ja hän johtaa kotijoukkueen maalitilastoa. Kotijoukkueen ensimmäisen maalin puski Andre Clennon Jonas Leväsen oivasta keskityksestä aivan maalin eteen. Clennon syötti puolestaan Soirin puskeman maalin.

– Eihän tässä paljon sanottavaa ole. Kotijoukkue puolusti hyvin, ja numerot puhuvat puolestaan. Hyvä, että tämä oli tällä kentällä viimeinen ottelu, totesi Ilveksen päävalmentaja Jarkko Wiss.

STT–KALEVI INHA

Kirjoittaja: tsfutis
Jaa: