FBL-EUR-C1-CHELSEA-PSG

Ibrahimovic näki punaista

12.3.2015 - 13:23 Tagit:, , , , , , , ,

Pariisin PSG:n tähtipelaaja Zlatan Ibrahimovic kärsii katalasta kirouksesta. Ibrahimovic on haaveillut 14 vuotta Mestarien liigan voitosta, mutta mestaruuspysti ja ruotsalaishyökkääjä eivät ole osuneet osoitteeseen. Hän ei ole vielä päässyt edes finaaliin.

Keskiviikkona PSG yllätti ja pudotti dramaattisesti jatkosta Lontoon mahtiseuran Chelsean. Jatkopaikka puolivälieriin heltisi Thiago Silvan jatkoajalla tekemällä 2–2-tasoitusmaalilla, kun Ibrahimovic oli jo passitettu punaisella kentältä.

PSG oli onnekas, kun se pudotti vajaamiehisenä Chelsean. Ibrahimovicin unelma elää vielä kuukauden, mutta hän tuskin kokee kirouksen hellittäneen. Häntä uhkaa puolivälierissä pelikielto.

Tuomari passitti Ibrahimovic kentältä, kun tämä taklasi rajusti Chelsean Oscaria. Pelin jälkeen hän sai kuitenkin puolelleen jopa Chelsean valmentaja Jose Mourinhon.

– Juttelin Zlatanin kanssa pelin jälkeen. Hän sanoi, ettei ulosajo ollut oikeutettu. Hän ei valehtele minulle, joten toivottavasti Euroopan jalkapalloliitto korjaa virheen ja antaa hänen pelata puolivälierissä, Mourinho esitti.

Ibrahimovicin taklaus oli useimpien mielestä myöhässä, muttei vahingoittamisyritys.

PSG alkaa olla valmis

Vuonna 2011 qatarilaisomistukseen siirtynyt PSG on maailman äveriäimpiä jalkapalloseuroja. Panoksia on sijoitettu Ibrahimovicin, Silvan ja Edinson Cavanin kaltaisiin tähtipelaajiin, ja nyt joukkue on valmentaja Laurent Blancin mukaan kypsä suurmenestykseen.

– PSG on menossa huipulle, ja tämä ottelu nähdään jatkossa seurahistorian vedenjakajana, Blanc julisti Chelsea-pelin jälkeen.

Blancin mielestää ratkaisevaa oli joukkueen henkinen vahvuus Ibrahimovicin ulosajon ja vastustajan maalien jälkeen.

– Olin todella yllättynyt pelaajien rauhallisuudesta. Minäkin tunsin koko joukkueen voitontahdon ja halun taistella loppuun asti, Blanc kertoi.

– Tämä oli ansaittu voitto. Puolustimme hyvin, ja pelasimme rohkeammin jalkapalloa kuin Chelsea. Sen ansiosta meillä oli ottelussa myös enemmän laadukkaita maalipaikkoja.

TS-STT–PASI REIN

Kirjoittaja: tsfutis
Jaa: