FBL EURO 2016 POL IRL

Huhut vievät Lewandowskia Liverpooliin

12.10.2015 - 14:51 Tagit:, , , , , ,

Robert Lewandowskin maalinnälkä Bayern Münchenissä ja Puolan maajoukkueessa saattaa viedä hänet nopeasti Valioliigaan. The Telegraph ennakoi maanantaina, että Lewandowskista tulisi Liverpoolin uuden valmentajan Jürgen Kloppin ensimmäinen hankinta.

Klopp hankki Lewandowskin Borussia Dortmundiin vuonna 2010. Viime vuonna puolalaishyökkääjä siirtyi Bayern Müncheniin ja tällä kaudella hän on tehnyt maaleja ennätystahtiin.

– En ole valmentajana saanut kenenkään muun pelaajan kehityksestä samanlaista tyydytystä. Hankin pelaajan puolalaisesta pikkuseurasta ja katson, miten hän pelaa tänä päivänä. Muutos on uskomaton, Klopp kommentoi Lewandowskin nykyvirettä Sunday Mirrorille.

Lewandowski, 27, on tehnyt kuudessa viime ottelussaan maajoukkueessa ja Bayernissa 15 maalia. Sunnuntaina hän teki Puolan voittomaalin Irlantia vastaan ja sivusi David Healyn EM-karsintojen maaliennätystä. Molemmilla on 13 maalia yksien kisojen EM-karsinnasta.

– Olen niin ylpeä. Eläköön Puola 2016, kommentoi Lewandowski juhliessaan Varsovassa maaliaan ja Puolan EM-paikkaa.

Fanit juhlivat Twitterissä

Lewandowski pelaa tällä hetkellä hurmoksessa, joka saa jopa vastustajat haltioihinsa. Häntä ennustetaan myös vuoden jalkapalloilijaksi.

– Hän on hieno pelaaja ja voi hyvinkin voittaa Kultaisen pallon tänä vuonna. Huippupelaaja, jolla on mahtavat vaistot. Koko Puola on varmasti hyvillään siitä, että heillä on tällainen pelaaja, Irlannin valmentaja Martin O’Neill arvioi Lewandowskia.

Suitsutus enteilee myös tarjouskilpailua. Arsenal ja Chelsea ovat jo ilmaisseet kiinnostuksensa, joten Kloppin huhutut 54 miljoonaa euroa uhkaavat loppua kesken, kun siirtoikkuna aukeaa tammikuussa.

Liverpoolin fanit kuitenkin juhlivat jo siirtoa Twitterissä:

– Lewandowski Liverpooliin? Rakastan sinua Klopp.

– Brendan Rodgers ei vakuuttanut ketään, mutta Klopp on jo Lewandowskin ja Marco Reusin kintereillä. Siinä näkyy miesten ero.

– Lewandowski on tulossa. Ei se ole mikään yllätys, sillä nyt meillä on maailmanluokan valmentaja.

TS-STT–PASI REIN

Kirjoittaja: tsfutis
Jaa: