LKS 20170802 (FILES) This file photo taken on August 20, 2016 shows Brazil's forward Neymar reacts during the Rio 2016 Olympic Games men's football gold medal match between Brazil and Germany at the Maracana stadium in Rio de Janeiro on August 20, 2016. Neymar will leave prematurely the Catalan club the player announced on arrival to a training session at the Sports Center FC Barcelona Joan Gamper in Sant Joan Despi, near Barcelona on August 2, 2017 following a rumour that he is considering a move to French club PSG. LEHTIKUVA / AFP PHOTO Luis Acosta

Huhut repivät Neymaria harhateille

4.12.2017 - 19:53 Tagit:, , , , , ,

Barcelonan hyökkääjätähti Luis Suarez ei pysty kuvittelemaan entistä seuratoveriaan Neymaria Real Madridin pelipaitaan. Neymarin paluusta Espanjan liigaan on huhuttu siitä asti, kun hän joutui Pariisin PSG:ssä riitaan joukkuetoverinsa Edinson Cavanin kanssa syyskuussa.

Huhuista hurjimmat ovat kiikuttaneet PSG:n Barcelonasta kaappaamaa Neymaria sen vihollisleiriin.

– En voi mitenkään uskoa sitä. Tiedän, miten Neymar arvosti Barcelonaa ja joukkuetovereitaan. En osaa mitenkään kuvitella, että hän pelaisi Real Madridissa, Suarez kertoo Marca-päivälehden haastattelussa.

Lionel Messi, Suarez ja Neymar pelasivat yhdessä Barcelonan hyökkäyksessä kolme kautta viime kesään saakka. Joukkue voitti maaliahneen kolmikon johdolla kaksi Espanjan mestaruutta ja kerran Mestarien liigan.

Euro vei voiton Barcelonasta

Tähtikolmikko hajosi elokuussa, kun PSG latoi peliin 222 miljoonaa euroa. Rahasumma taivutti Neymarin Pariisiin.
Barcelona suhtautui Neymarin lähtöön happamasti ja esitti tälle lakiteitse korvausvaatimuksen, mutta Suarezilla on Neymarista vain hyvää sanottavaa.

– Ney on riittävän kypsä ymmärtämään ratkaisunsa seuraukset. Olen varma, että se oli hänelle kipeä päätös, koska hän oli täällä niin tyytyväinen. Ystävinä meidän täytyy vain hyväksyä se, että hän kaipasi urallaan uudenlaisia haasteita.

PSG maksoi Neymarista ennätyssumman. Osapuolten sopimus ulottuu vuoteen 2022.

– Ymmärrän päätöksen, jonka Neymar teki yhdessä perheensä kanssa. Minulle ei jäänyt siitä mitään kaunaa. Tunnen vain kunnioitusta ja rakkautta yhteisistä vuosistamme ja siitä, mitä kaikkea hän antoi tälle seuralle, Suarez kiittää.

Neymar on pelannut PSG:n paidassa 17 ottelua, joissa hän on tehnyt yhteensä 15 maalia.

STT-AFP

Kirjoittaja: tsfutis
Jaa: