LKS 20161111 - Maalivahti Lukas Hradecky Suomen jalkapallomaajoukkueen harjoituksissa Ukrainan Odessassa 11. marraskuuta 2016. Suomi kohtaa Ukrainan MM-karsintaottelussa lauantaina. LEHTIKUVA / JUSSI NUKARI

Hradecky uskoo Kanervan tuovan uutta Huuhkajiin​

14.2.2017 - 6:00 Tagit:, , , , ,

Suomen ja Eintracht Frankfurtin ykkösmaalivahti Lukas Hradecky on iloinen Markku Kanervan nimittämisestä ”Huuhkajien” peräsimeen, vaikka hän ei Hans Backea lähdekään arvostelemaan.

– ”Rive” sai ihan ansaitusti oman saumansa pääkoutsina. Nyt saamme toteuttaa hänen ajatuksiaan enemmän ja enemmän, vaikka Rive olikin jo aikaisemmin väliaikaisena pääkoutsina. Tämä on varmasti toimiva kombinaatio. Meidän täytyy nyt vain lähteä ihan uudella virralla maaliskuussa Turkkia vastaan, sanoo Hradecky.

Hradecky osaa myös arvostaa A-maajoukkueen tulevia pelejä Liechtensteinia ja Turkkia vastaan kotikaupungissaan Turussa.

– Hemmetin hieno homma, että pääsen taas Turkuun pelaamaan. Heti kun kuulin asiasta, hymy tuli naamalle. Ne pelit ovat minulle aivan spesiaalikeissejä, koska en ole koskaan päässyt seurajoukkueen kanssa pelaamaan Kupittaalla, hehkuttaa Hradecky.

”Luke” Hradeckyn velipojat Matej ja Tomas pääsevät pelaamaan Kupittaalla Suomen liigaakin, joten vanhin Hradeckyn veljeksistä vitsailee tulevalla siirrolla SJK:hon kolmanneksi pyöräksi.

– Kesän siirtoikkunassa saattaa tulla uutisia Seinäjoen suuntaan, murjaisee Luke Hradecky.

– No, joo. Hyvä, että Tomaskin pääsi SJK:hon, jossa hän saa uuden alun, kun asiat eivät oikein Tshekissä toimineet. Siellä on nyt Seinäjoella kommuuni, jossa pikkuveljillä on oikein hauskaa.

Pikkuveli Matej Hradecky oli joka tapauksessa ottamassa Suomelle pitkästä aikaa voittoa, kun Marokko kaatui tammikuussa Arabiemiraateissa.

– Peliä en ole nähnyt, mutta oli hyvä, että sielläkin oli ainakin yksi Hradecky sähläämässä, kiittelee Luke Hradecky.

Jari Welling

Kirjoittaja: tsfutis
Jaa: