futis kuvituskuva

HJK tasapeliin – kärkikaksikon ero kaventui kuuteen pisteeseen

16.7.2017 - 21:47 Tagit:

Jalkapalloliigan kärki tiivistyi kahdella pisteellä, kun sarjakärki HJK pelasi Ilveksen vieraana 1–1-tasapelin ja toisena oleva VPS otti 3–2-kotivoiton Interistä. HJK:lla on 17 ottelustaan 36 pistettä, VPS:llä 30.

Ilves meni johtoon jo avausminuutilla Antti Hynysen osumalla. Moshtagh Yaghoubin ulosajo toisen puoliajan alussa lisäsi vieraiden painetta, mutta Akseli Pelvas tasoitti kuitenkin pian punaisen jälkeen.

VPS menetti Andre Clennonin ja Jonas Leväsen varhaisilla maaleilla hankkimansa kahden maalin johdon, kun Alan Henrique ja Njazi Kuqi nostivat Interin tasoihin. VPS:n Mikko Viitikko ajettiin 81. minuutilla ulos, mutta Joonas Vahtera teki 88. minuutilla kotijoukkueen 3–2-voittomaalin.

Sarjakolmonen FC Lahti pelasi kotonaan 1–1-tasapelin RoPS:n kanssa ja on kolmen pisteen päässä VPS:sta. Emeka Ezen vierasjohdon tasoitti Marko Simonovski, ja Lahden tappioton putki venyi kymmeneen otteluun.

SJK voitti vieraissa sarjajumbo JJK:n 2–0, ja JJK jatkaa kuuden pisteen päässä ottelun vähemmän pelanneesta HIFK:sta. Vieraille maalasivat Aristote Mboma ja SJK-debyyttinsä tehnyt Sergi Arimany.

STT

Kirjoittaja: tsfutis
Jaa: