Etusivu – Turun Sanomat

Olitko paikalla?

Lähetä uutisvinkki, kuva tai video

Whatsapilla tai sähköpostilla

Tubeconin juontaa Turun Logomossa Miska Haakana. Kuva vuodelta 2019.
Lunta on satanut jälleen peltojen peitteeksi.
Turun keskustan terveyspalveluja on saanut Käsityöläiskatu 2:sta. Tulevaisuudessa paikka voi olla Matkakeskus.
Kaarinan kaupunki ei ole kovin tyytyväinen Varhan palveluverkkosuunnitelmaan.
Tämä kissa sai hoivaa Turun eläinhoitolan yhteydessä sijaitsevassa Tesyn villieläintalossa kesällä 2022. Eläinhoitola on jatkamassa nykytiloissa, mutta toiminnan kilpailuttamista harkitaan.
Brittiläinen Julian Burdock saapuu ensi kertaa esiintymään Turkuun. Bluesin, funkin ja jazzin maastossa operoiva palkittu kitaristi on tehnyt yhteistyötä muun muassa Beverley Knightin, Dave Stewartin (Eurythmics) ja Sealin kanssa.
Kuva vuoden takaisesta pelastusharjoituksesta.
Yle Areena -suoratoistopalvelu on alkanut edellyttää kirjautumista eri toistotavoilla. Mobiilisovellukseen kirjautumispakko tuli joulukuussa, huhtikuussa kirjautumista vaativat älytelevisiot.
Liikenne- ja viestintäministeri Lulu Ranne pyrkii säästöjen keskellä säätämään hallitusohjelmassa päätettyjen liikennehankkeiden tärkeysjärjestystä. Kansallinen turvallisuus vaikuttaa myös liikennerakentamiseen.
Luka Jalonen tykkää paitsi Käärijästä myös äitinsä tekemästä kanakeitosta.
Operaattorin ottama vakuutus korvaa sairaanhoitokulut, jos laudan kuljettaja joutuu onnettomuuteen.
Arkistokuva.
Varustamot odottavat tästä vuodesta viime vuotta parempaa. Kuvassa Finnlinesin uudet rahtia ja matkustajia kuljettavat alukset Naantalissa.
Varhan väitetty viestintäohjeistus kummastuttaa niin median kuin hyvinvointialueen johtajien keskuudessa.
Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuso (ps) kuvattuna eduskunnassa lokakuussa 2023.
 Turkuun satoi tiistaina roppakaupalla lunta, mikä aiheutti haasteita muun muassa joukkoliikenteelle, auraajille ja muille kulkijoille.
Aamun työmatkaliikenne on pahoin puuroutunut, sillä osa kuljettajista on liikenteessä kesärenkailla. Myös raskas kalusto on ongelmissa. Kuva Pernontieltä.
Aamuyöllä alkaneet sankat lumisateet toivat miltei 20 senttiä lunta ja aiheuttivat pahoja ongelmia liikenteeseen Turun seudulla.
"Joku on kaivanut sukset esiin, kun on tainnut ehtiä vaihtaa jo kesärenkaat alle", hiihtäjän jokirannassa bongannut lukija kertoo.
Arkistokuva.
Laitoin sukset alle tänään, ja oli ikimuistoinen työmatka kun tuli niin paljon hyväntuulisia ihmisiä vastaan, sanoo töihin hiihtänyt John Holmberg.