LKS 20170819 A fan holds up a placard in support of Liverpool's Brazilian midfielder Philippe Coutinho during the English Premier League football match between Liverpool and Crystal Palace at Anfield in Liverpool, north west England on August 19, 2017. / AFP PHOTO / Oli SCARFF / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club / league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation. No use in betting, games or single club / league / player publications. / - LEHTIKUVA / AFP

Espanjalaislehti: Barcelona ei enää havittele Coutinhoa

1.9.2017 - 21:47 Tagit:, , , , ,

Espanjan jalkapallojätti Barcelona on luopunut toivosta saada Englannin Valioliigan Liverpoolissa pelaava Philippe Coutinho joukkueeseensa, raportoi espanjalaismedia perjantaina. Barcelona on jahdannut Coutinhoa koko kesän, mutta Liverpool ei ole suostunut myymään brasilialaistaituria.

Espanjassa siirtoaika päättyi perjantaina keskiyöllä.

Barcelonan on kerrottu tarjonneen Coutinhosta jopa 160 miljoonaa euroa.

– Barcelona ei aio hankkia Coutinhoa, Sport-lehti kirjoitti verkkosivuillaan lähdetietoon nojaten.

Coutinho ei ole pelannut Liverpoolissa vielä minuuttiakaan alkukauden aikana. Liverpoolin mukaan hän on kärsinyt selkävaivoista. Torstaina Coutinho oli kuitenkin kentällä Brasilian voitollisessa MM-karsintapelissä Ecuadoria vastaan.

STT-AFP

Kirjoittaja: tsfutis
Jaa: