LKS 20170902 Spain's midfielder Isco (R) shoots to score a goal during the World Cup 2018 qualifier football match between Spain and Italy at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid on September 2, 2017. LEHTIKUVA / AFP PHOTO Pierre-Philippe Marcou

Espanja nöyryytti Italiaa MM-karsinnoissa, Isco sai kehut

3.9.2017 - 11:03 Tagit:, , ,

Espanja otti lauantaina ison askeleen kohti jalkapallon MM-lopputurnausta kaatamalla kotinurmellaan Italian maalein 3–0. Maaleista vastasivat Alvaro Morata ja Isco, joka iski pallon maaliin kahdesti ensimmäisellä puoliajalla.

– Isco oli loistava, mutta niin olivat hänen joukkuetoverinsakin. Silti juuri Isco vapautti maaleillaan pelimme, kehui Espanjan valmentaja Julen Lopetegui.

Espanja johtaa nyt MM-karsintojen Euroopan G-lohkoa kolmella pisteellä, kun otteluja on jäljellä kolme. Italia on lohkossa toisena.

– Näimme ottelun, jossa joukkueiden välillä oli suuri ero laadullisesti ja fyysisesti, Italian valmentaja Giampiero Ventura totesi lauantain tappiosta.

– On tehtävä kovasti töitä, jotta selviytyisimme MM-kisoihin. Tavoitteena on, että olisimme kilpailukykyisiä siellä, Ventura jatkoi.

STT-AFP

Kirjoittaja: tsfutis
Jaa: