LKS 20180202 Cologne's Simon Terrode and Dortmund's Greek defender Sokratis vie for the ball during the German first division Bundesliga football match FC Cologne vs Borussia Dortmund in Cologne, western Germany, on February 2, 2018. LEHTIKUVA / AFP PHOTO / Patrik Stollarz

Dortmundin toimitusjohtaja uhkaa hajottaa joukkueen

6.2.2018 - 15:21 Tagit:, ,

Saksan jalkapallon Bundesliigassa pelaavan Borussia Dortmundin toimitusjohtaja Hans-Joachim Watzke on uhannut hajottaa nykyisen joukkueen kauden jälkeen, jos tulostahti ei parane.

– Meidän tarvitsee tehdä muutoksia kesällä. Asiat selventyvät kauden toisen puoliskon jälkeen. Michael Zorc (urheilutoimenjohtaja) johtaa tätä, ja hän tietää mielipiteeni ja odotukseni, Watzke kertoi saksalaislehti FAZ:lle.

Dortmund on sarjassa neljäntenä 19 pisteen päässä kärkijoukkue Bayern Münchenistä. Dortmund ei selvinnyt Mestarien liigan pudotuspeleihin, mutta Bundesliigassa tuloskunto on kohentunut joulukuisen valmentajanvaihdoksen jälkeen.

– Vuosina 2011 ja 2012 Bundesliigan voittanut joukkue ei ollut yhtä hyvä kuin nykyinen, mutta mentaliteetiltaan se oli paras, Watzke sanoi.

STT-AFP

Kirjoittaja: tsfutis
Jaa: