LKS 20170301 PST058; (FILES) This file photo taken on September 23, 2016 shows Dortmund's midfielder Mario Goetze playing during the German first division Bundesliga football match between Borussia Dortmund and SC Freiburg in Dortmund, western Germany. Goetze, who has been virtually absent since the beginning of 2017, will remain unavailable for an indefinite period due to "metabolic disorders," his club said on Monday, February 27, 2017. LEHTIKUVA / AFP PHOTO / Patrik Stollarz

Dortmundin Mario Götzen kausi ohi

15.3.2017 - 17:39 Tagit:, , ,

Borussia Dortmundin keskikenttäpelaajan Mario Götzen, 24, kausi on ohi aineenvaihduntahäiriön vuoksi. Dortmund kertoo kotisivuillaan, että Götze palaa joukkueharjoituksiin aikaisintaan alkukesästä.

Saksalaisseura ei ole kertonut tarkemmin, millaisesta aineenvaihduntavaivasta on kyse, mutta Götze on ollut peleistä poissa helmikuun alkupäivistä lähtien.

Götze on edustanut urallaan kahteen eri otteeseen Dortmundia ja vuosina 2013–2016 Bayern Müncheniä.

Saksan miesten jalkapallomaajoukkueessa hän on esiintynyt melko nuoresta iästään huolimatta yli 60 kertaa. Götzen tähänastisen maajoukkueuran tähtihetki nähtiin Brasilian MM-kisoissa, joissa hän ratkaisi jatkoaikamaalillaan Saksalle mestaruuden.

Dortmund on Saksan Bundesliigassa tällä hetkellä kolmantena.

TS-STT

Kirjoittaja: tsfutis
Jaa: