LKS 20170415 Dortmund's CEO Hans-Joachim Watzke looks on prior the UEFA Champions League 1st leg quarter-final football match BVB Borussia Dortmund v Monaco in Dortmund, western Germany on April 12, 2017. The match had been postponed one day after three explosions had rocked Borussia Dortmund's team bus before their Champions League match against Monaco. LEHTIKUVA / AFP PHOTO Sascha Schuermann

Dortmund-pomo harkitsi vetäytymistä Mestarien liigasta

15.4.2017 - 15:45 Tagit:, , ,

Jalkapalloseura Dortmundin toimitusjohtaja Hans-Joachim Watzke kertoo harkinneensa hetkellisesti Mestarien liigasta vetäytymistä sen jälkeen, kun joukkueen pelaajabussiin kohdistui räjähdeisku tiistaina.

– Kysyin itseltäni, pitäisikö meidän vetäytyä koko kilpailusta, mutta se olisi ollut voitto niille, jotka ovat vastuussa iskusta, Watzke kertoi Der Spiegel -lehdelle.

Dortmundin ja Monacon välinen puolivälierä siirtyi iskun vuoksi tiistailta keskiviikoksi. Iskusta järkyttynyt Dortmundin joukkue hävisi ottelun 2–3.

Toimitusjohtaja Watzke kertoi jättäneensä jokaisen pelaajan päätettäväksi, osallistuuko peliin.

– Sanoin, että jos tuntuu siltä, ettei kykene pelaamaan, pitää kertoa valmentajalle. Olisimme ymmärtäneet sen täysin ja tarjonneet tukea, Watzke kertoi.

Useampi pelaaja kritisoi päätöstä pelata ottelu heti seuraavana päivänä, mutta kukaan ei kieltäytynyt pelaamasta.

TS-STT-AFP

Kirjoittaja: tsfutis
Jaa: