LKS 20170419 Chelsea's English defender John Terry looks on during the English FA Cup fourth round football match between Chelsea and Brentford at Stamford Bridge in London on January 28, 2017. / AFP PHOTO / Glyn KIRK / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club / league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation. No use in betting, games or single club / league / player publications. / - LEHTIKUVA / AFP

Chelsean jättävä John Terry aikoo jatkaa peliuraansa

19.4.2017 - 14:56 Tagit:,

Englantilaispuolustaja John Terry vakuuttaa jatkavansa jalkapallouraansa, vaikka jättääkin pitkäaikaisen seuransa Chelsean. Terry ja Chelsea ilmoittivat tällä viikolla teidensä eroavan kauden päätteeksi.

Ilmoitus synnytti spekulaatioita siitä, että samalla päättyy myös 36-vuotiaan Terryn peliura.

– Tunnen pystyväni yhä pelaamaan jalkapalloa säännöllisesti, mutta ymmärrän, että mahdollisuudet Chelseassa ovat rajalliset. Siksi oli aika uuteen haasteeseen, Terry kirjoitti Instagramissa.

Terry pelaa Chelsean edustusjoukkueessa 19. kauttaan. Hän on voittanut lontoolaisseurassa muun muassa neljä valioliigamestaruutta ja Mestarien liigan.

Puolustajasuuruuden tulevasta seurasta ei ole vielä tietoa. Spekulaatioissa on väläytelty USA:n MLS-liigaa, Kiinaa sekä pienempiä valioliigaseuroja.

TS-STT

Kirjoittaja: tsfutis
Jaa: