LKS 20160817 Brazil's Neymar celebrates after scoring against Honduras during their Rio 2016 Olympic Games men's football semifinal match at the Maracana stadium in Rio de Janeiro, Brazil, on August 17, 2016. / AFP / Odd Andersen - LEHTIKUVA / AFP

Brasilia jyräsi miesten jalkapallofinaaliin Riossa

17.8.2016 - 21:04 Tagit:, , ,

Olympiaisäntä Brasilia tyylitteli miesten jalkapalloturnauksen loppuotteluun Rio de Janeirossa keskiviikkona. Brasilia kellisti välierässä Hondurasin 6–0 (3–0).

Kotijoukkueen tähtipelaaja Neymar iski olympiahistorian nopeimman maalin, kun ottelu oli vanhennut vain 15 sekuntia. Neymar ryöväsi pallon Johnny Palaciosilta ja ohitti maalivahti Luis Lopezin.

Edellinen olympiaennätys oli kanadalaisen Janine Beckie osuma Australiaa vastaan 19 sekunnin kohdalla naisten alkulohko-ottelussa.

Neymarin pikaosuma myös säikäytti kotiyleisön, sillä Lopez jyräsi torjuntayrityksessään Neymarin, joka kannettiin toviksi toipumaan kentän reunalle.

Gabriel Jesus viimeisteli Brasilian seuraavat maalit, ja puoliajalla tilanne oli jo 3–0. Myös Marquinhos ja Luan pääsivät maalin makuun ennen Neymarin illan toista osumaa lisäajalla.

Finaalissa Brasilia saa vastaansa Saksan, joka voitti omassa välierässään Nigerian 2–0.

TS-STT

Kirjoittaja: tsfutis
Jaa: