LKS 20171223 Manchester City's Brazilian defender Danilo celebrates scoring their fourth goal with team-mates during the English Premier League football match between Manchester City and Bournemouth at the Etihad Stadium in Manchester, north west England, on December 23, 2017. / AFP PHOTO / Oli SCARFF / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club / league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation. No use in betting, games or single club / league / player publications. / - LEHTIKUVA / AFP

Bournemouth jäi Cityn voittomarssin jalkoihin – Agüero loisti

23.12.2017 - 21:15 Tagit:,

Peräkkäinen voitto numero 17. Manchester Cityn voittokulku jalkapallon Englannin Valioliigassa jatkui lauantaina. Tällä kertaa voittomarssin alle jäi Bournemouth, jolle City antoi kotikentällään selkään 4–0. Alku- ja lopputahteja löi 1–0- ja 3–0-maalit tehnyt argentiinalaistähti Sergio Agüero.

Agüero on nyt iskenyt 101 maalia Cityn kotinurmella Etihad-stadionilla.

– Olen erittäin iloinen päästessäni 101 maaliin. Toivottavasti tahti jatkuu samanlaisena. Tässä joukkueessa yritetään pelata pallo aina hyökkääjälle – minun pitää vain tehdä maali, Agüero sanoi BBC:n mukaan.

City jatkaa selkeässä johdossa Valioliigan sarjataulukon piikkipaikalla.

– Jalkapallossa on aina mahdollisuus parantaa – yksilönä ja joukkueena. Ei ole siis tavoite olla täydellinen, sellaista ei ole olemassakaan, totesi Cityn päävalmentaja Pep Guardiola AFP:n mukaan.

Rooney pois – Everton puolustustaistossa

Evertonin ja Chelsean kohtaaminen päättyi maalittomaan tasapeliin. Pelin ennakkosuosikki Chelsea painosti uutterasti, mutta kotijoukkue Evertonin puolustustaistelu tuotti sille pisteen tasapelistä.

Evertonin maalivahti Jordan Pickford ei säästellyt kehuja joukkueestaan Sky Sportsin haastattelussa.

– Tulimme tähän otteluun hyvällä suunnitelmalla ja asenteella. Meillä oli jopa mahdollisuus voittaa tämä peli, vaikka Chelsea on toki hyvä joukkue.

– Puolustuksemme pelasi uhrautuvasti täydellä sydämellä, eikä missään vaiheessa näyttänyt siltä, että häviäisimme. Puolustuspelimme on tiivistä, ja jos parannamme pallollista peliämme ja hyökkäyksiin lähtöjä, voimme olla yksi kärkijoukkueista, Pickford hehkutti.

Everton-tähti Wayne Rooney ei pelannut lauantaina. Hänen kerrottiin sairastuneen.

Chelsean Conte avautui

Chelsean päävalmentaja Antonio Conte oli taiston tauottua allapäin. Lausunnot olivat sen mukaisia.

– Meillä oli 26 laukausta ja vain kahdeksan niistä meni maalia kohti. Minusta hallitsimme peliä, ja meillä oli useita maalintekopaikkoja. Minusta tämä oli epäreilu tulos. Everton ansaitsee tunnustuksen, mutta me olisimme ansainneet voittaa, Conte selvitti Sky Sportsin mukaan.

– Oli huono homma, että menetimme pisteitä. On normaalia menettää pisteitä huonolla pelillä, muttei tällä tavalla, Conte jatkoi tilitystään.

STT–TUOMAS ARKIMIES

Kirjoittaja: tsfutis
Jaa: