FBL-EUR-C1-LIVERPOOL-REALMADRID

92 Rosenbergia yhdestä Ronaldosta

28.9.2015 - 19:15 Tagit:, ,

Jalkapallon Mestarien liigan keskiviikkoista peliä Malmö–Real Madrid voi kuvailla mielenkiintoisella tilastopalalla: yksi Real-hyökkääjä eli Cristiano Ronaldo vastaa yhdeksääkymmentäkahta Malmö-kärkeä eli Markus Rosenbergiä.

Real Madridilla on maailman kallein joukkue, jonka arvoksi nettisivusto transfermarkt.de laskee 715 miljoonaa euroa. Malmön porukalla hintaa on vajaat 21 miljoonaa. Cristiano Ronaldon arvo on 120 miljoonaa, ja sillä saisi 92 Rosenbergiä.

– Tänne tulee yksi maailman parhaista joukkueista, Malmön kapteeni Rosenberg toteaa tyhjentävästi.

– Mutta tuo 92 Rosenbergiä on aika vähän. Jos olisi verrattu palkkoja, ero olisi varmaan suurempi, Rosenberg nauraa.

– Ei hän ainakaan ole 92 kertaa minua nopeampi. Tosin ehkä hän tekee 92 kertaa enemmän maaleja.

Ronaldo avasi tämän kauden Mestarien liigan hattutempulla 4–0-voitossa Shahtar Donetskista, ja nosti kaikkien aikojen tilaston kärkisaldonsa 80 mestariliigamaaliin. Nyt hän saa vastaansa Malmön laitapakki Anton Tinnerholmin.

– Niin, miten Anton pärjääkään? Tiedän, että hän ei itse ainakaan sitä mieti – hän vain antaa mennä. Maailmassa ei ole puolustajaa, joka ei olisi hävinnyt Ronaldolle. Hän tekee maalin lähestulkoon jokaisessa pelissään, Rosenberg pohtii.

Malmö kohtasi Mestarien liigan avauspelissään PSG:n ja hävisi 0–2. Real on vielä pahempi vastus, mutta Rosenbergin mukaan kaikki on mahdollista.

– Miksei? Täällä kotona kaikki on todellakin mahdollista.

TS-STT-TT

Kirjoittaja: tsfutis
Jaa: