Etusivu – Turun Sanomat

Olitko paikalla?

Lähetä uutisvinkki, kuva tai video

Whatsapilla tai sähköpostilla

Islantilaisen Hugleigur Dagssonin stand up -show oli Finfringen vetonaula.
2-vuotias Alvar Niemiaho on varsin taitava skeittaaja. Ja miksei olisi, opettaahan Antti-isä ammatikseen skeittausta.
Hyökkäys tapahtui Hyrköistentiellä sijaitsevan kauppaliikkeen edustalla. Paikalla oli perjantaina useita viranomaisyksiköitä.
Soili Nurmi on jaksanut hoitaa omenatarhaansa ja poimia syksyisin omenat ystävien avustuksella. Tässä leikattavana on Snygg, joka on kansallisesti arvokkaiden omenalajikkeiden listalla.
Vapaa-aikanaan skottihyökkääjä Keir Foster on yrittänyt tutustua Suomeen. Tähän mennessä hän on viehättynyt eniten Turusta, mutta illan paikalliskamppailussa SalPa-pelaaja lupaa unohtaa positiiviset ajatukset maakunnan suurimmasta kaupungista.
Marko Kaskinen (oik.) käyttää kaikki tienaamansa rahat Miska (vas.) ja Milo Kaskisen karting-harrastukseen. Jokainen hetki on ollut isän mielestä rahanmenon arvoista.
Viihdyn näissä töissä. Joka päivä hymy huulilla menen töihin, Tiina Heiskanen sanoo.
Suden kohdannut Tomi Valtonen kuvailee eläintä säikyksi. Se luikki nopeasti pakoon ihmisen nähtyään.
Daniel Stenholm (vas.) toi Turun Suunnistajat kärkikolmikossa vaihtoon avausosuuden jälkeen. Voittajajoukkueen muut jäsenet olivat Martta Korte, Ellen Fröjdö, Erik Heczko, Ella Tetri ja Emily Tasala.
Leijonien kakkoskentän Jesse Puljujärvi (vas.), Oliver Kapanen (toinen oik.) ja Ahti Oksanen (oik.) olivat iskussa Iso-Britanniaa vastaan. Puolustaja Oliwer Kaski kasvatti myös pistesaldoaan.
Harri Ahola
Henri Piispanen ja Teemu Keisteri onnistuivat esityksessään.
Autoilijoiden ja pyöräilijöiden välisten väistämissääntöjen tuntemuksessa on puutteita monilla. Arkistokuva.
Kustantaja Anna-Riikka Carlsonin suhde kirjailija Eeva Kilpeen syveni ystävyydeksi, josta syntyi tietokirja.
Suomessa on ajateltu paljastuneista EU-tukien väärinkäytöksistä, että eihän niitä rahoja kuulu näin käyttää. Ja me olemme oikeassa, mutta ei kuulu muidenkaan, meppiehdokas Maria Guzenina sanoo.
Anna Välimäen mukaan äidin kannattaa tehdä aikaa myös itselleen ja rentoutumiselleen jaksaakseen. Hän rentoutuu mielellään omenapuutarhassaan.
Anne Nikanderilla on nyt aikaa virkkata. Isoäidin neliöiden tekeminen on meneillään.
Latinan sana mamma tarkoittaa nisää, utaretta ja rintaa, ja siitä juontuu nisäkkäiden latinankielinen nimi Mammalia. Tämä kaunis renessanssiajan äitipatsas sijaitsee San Marcon basilikassa Venetsiassa.