Etusivu – Turun Sanomat

Olitko paikalla?

Lähetä uutisvinkki, kuva tai video

Whatsapilla tai sähköpostilla

Isännöintiliiton uuden Putkiremonttibarometrin mukaan suppeammat putkiremontit ovat yleistyneet rahoituksen saatavuudesta johtuvista syistä ja osakkaiden henkilökohtaista rahoitusta tarvitaan yhä useammin. Arkistokuva.
Tutkimusvene ja muu Pro Litore ry:n toiminta siirtyi Turun ammattikorkeakoululle maaliskuussa. Nyt tutkimusalusta käyttävätkin Turun AMK:n opiskelijat. Opiskelija Sebastian Jäntille (oik.) alus on tullut jo tutuksi. Kuvassa myös Matias Scheinin.
Ammattijärjestäjä Hanna Ollikainen esittelee rasioita, joilla hyllyille saa järjestystä. Hyviä ovat esimerkiksi taitellut pahvi- ja kestokassit, pahvilaatikot, läpinäkyvät karkkirasiat, lasiastiat ja vanhat peltirasiat.
Aleksi Lepän tähtäin on menestyä Pariisin olympialaisissa. Hän kilpailee uransa ensimmäisissä olympialaisissa pienoiskiväärin ohella ilmakiväärissä.
Turun Sanomat onnittelee kaikkia uusia ylioppilaita.
Arkistokuva Turun Luolavuoresta.
Jari Rahijärvi on yksi Moision Olkkarin Tikka -kerhon perustajajäsenistä ja mukana käytännössä kaikessa yhdistyksen toiminnassa.
Ministerit Sari Essayah ja Kai Mykkänen tutustuivat Piikkiön Tuorlassa muun muassa ammattipoisto Livialle tehtävään maatalouden vesistöpolkuun, jossa esitellään vesiensuojelurakenteita ja menetelmiä.
Arkistokuva.
Laitilan ensimmäinen arkeologinen kaivaus tehtiin vuonna 1887 rautakautiseen kalmistoon, joka löytyi Laitilan raittiusseurantalon perustusta kaivettaessa. Jukka Vehmas ja Ulla Kivimäki seisovat polttokalmistosta peräisin olevalla kiviröykkiöllä.
Vanhassa ratikkahallissa on isot ikkunat, joista näkee ulos kaduille ja myös kaduilta näkyy sisälle. Myös katujen äänet kuuluvat halliin. Sanna Kolaa (vas.), Anneliina Rifiä, Katriina Rainiota ja Tuomas Kourulaa se ei häiritse, päin vastoin.
Varhan hyvinvointijohtajan Tarmo Martikaisen (oik.) mukaan olisi ollut tökeröä yrittäjää kohtaan perua tilaisuus vain viikon varoitusajalla. Varhan järjestämisjohtaja Antti Parpo vasemmalla.
Iggy Popia pidetään syystäkin punkin kummisetänä. Vuoden 2016 Flow-festivaalilla yleisö sai tuta, että vuodet eivät ole kesyttäneet miestä.
Sisu-pastillia on syöty vuodesta 1928 lähtien.
Samppalinnan maauimala on avautunut jälleen kävijöille ja viikon sääennuste hellii ulkoilma uimareita.
Pääministeri Petteri Orpo puhui maaliskuussa Strasbourgissa, joka on toinen EU-parlamentin kokoontumispaikoista.
Juha Anttila, Sami Kesäläinen  ja Mikael Miikkola Turun valtuustossa lokakuussa 2023. Maanantaina Kesäläisen ilmaisut herättivät tuohtumista.
Oleksii Bulgyn (oik.) vakuutti viime kaudella TuTo Volleyn paidassa.
THL joutuu vähentämään noin 200 henkilöä mahtuakseen hallituksen määrärahoihin. Pääjohtaja Mika Salminen ihmettelee, miksi THL on poikkeuksellisen suurella säästökuurilla. Salminen aloitti pääjohtajana vuoden 2024 alussa.