Etusivu – Turun Sanomat

Olitko paikalla?

Lähetä uutisvinkki, kuva tai video

Whatsapilla tai sähköpostilla

Harri Ahola
Nemo rohmusi voittoisan pistesaaliin.
Anna Välimäen mukaan äidin kannattaa tehdä aikaa myös itselleen ja rentoutumiselleen jaksaakseen. Hän rentoutuu mielellään omenapuutarhassaan.
Latinan sana mamma tarkoittaa nisää, utaretta ja rintaa, ja siitä juontuu nisäkkäiden latinankielinen nimi Mammalia. Tämä kaunis renessanssiajan äitipatsas sijaitsee San Marcon basilikassa Venetsiassa.
Lietolainen Aila Peltola on yksi äitienpäivän palkituista.
Finfamin Varsinais-Suomen toiminnanjohtaja Milla Roos korostaa, että etä- ja digipalvelut eivät sovi kaikille mielenterveyspalveluita tarvitseville ja fyysisiäkin toimipisteitä tarvitaan.
Timo Stavitskilla (kesk.) riitti paikkoja, mutta ruuti ei taaskaan ollut kuivaa. Osansa oli myös HJK-vahti Jesse Östin (vas.) loistavalla pelillä. Ex-Inter Kevin Kouassivi-Benissan (oik.) alusti ottelun ainoan maalin.
Kansansuosioon noussut Käärijä edusti Suomea euroviisuissa viime vuonna. Kuvassa hän esiintyy Aurafesteillä viime elokuussa.
Kiia Beilinsonin hahmo Peter Cunt´dre pääsee valloilleen Out of Sync -esityksessä. Taustalla Anne Rönkkö, eli Nico, ja Riikka Lakea, eli Mr Rizz Oh.
Zinnia Oberski on trapetsilla niin taitava, että ihmisen ja välineen välillä ei ole rajoja Dreams of the Small Gods -esityksessä.
Interin päävalmentaja Vesa Vasaralle (oik.) turkulaisten alkukausi jalkapalloliigassa on aiheuttanut paljon pohdittavaa.