Etusivu – Turun Sanomat

Olitko paikalla?

Lähetä uutisvinkki, kuva tai video

Whatsapilla tai sähköpostilla

Leijonien kakkoskentän Jesse Puljujärvi (vas.), Oliver Kapanen (toinen oik.) ja Ahti Oksanen (oik.) olivat iskussa Iso-Britanniaa vastaan. Puolustaja Oliwer Kaski kasvatti myös pistesaldoaan.
Harri Ahola
Henri Piispanen ja Teemu Keisteri onnistuivat esityksessään.
Autoilijoiden ja pyöräilijöiden välisten väistämissääntöjen tuntemuksessa on puutteita monilla. Arkistokuva.
Kustantaja Anna-Riikka Carlsonin suhde kirjailija Eeva Kilpeen syveni ystävyydeksi, josta syntyi tietokirja.
Suomessa on ajateltu paljastuneista EU-tukien väärinkäytöksistä, että eihän niitä rahoja kuulu näin käyttää. Ja me olemme oikeassa, mutta ei kuulu muidenkaan, meppiehdokas Maria Guzenina sanoo.
Anna Välimäen mukaan äidin kannattaa tehdä aikaa myös itselleen ja rentoutumiselleen jaksaakseen. Hän rentoutuu mielellään omenapuutarhassaan.
Anne Nikanderilla on nyt aikaa virkkata. Isoäidin neliöiden tekeminen on meneillään.
Latinan sana mamma tarkoittaa nisää, utaretta ja rintaa, ja siitä juontuu nisäkkäiden latinankielinen nimi Mammalia. Tämä kaunis renessanssiajan äitipatsas sijaitsee San Marcon basilikassa Venetsiassa.
Sdp:n ehdokkaita ovat muun muassa viime vaalien äänikuningas Eero Heinäluoma (vas.), Turun apulaispormestari Piia Elo, kansanedustaja Kimmo Kiljunen sekä entinen pitkäaikainen JHL:n puheenjohtaja Päivi Niemi-Laine.
Lietolainen Aila Peltola on yksi äitienpäivän palkituista.
Emeritusprofessori Urpo Kivikari menehtyi torstaina.
Turun pääpoliisilaitoksen lupapalveluissa asioi päivittäin 150-200 asiakasta ilman varattua asiointiaikaa. Vuoronumerolla jonottamaan saapuva saattaa joutua odottamaan kolmekin tuntia.
Hyvinvointialuejohtaja Tarmo Martikainen uskoo, että Kaskenmäelle rakentuu sote-keskus vaikeasta taloustilanteesta huolimatta.
Finfamin Varsinais-Suomen toiminnanjohtaja Milla Roos korostaa, että etä- ja digipalvelut eivät sovi kaikille mielenterveyspalveluita tarvitseville ja fyysisiäkin toimipisteitä tarvitaan.
– Innostuin savesta materiaalina niin paljon, että perehdyin vanhoihin savirappausmenetelmiin ja hain myös oppia ulkomailta, Suveka Kymäläinen kertoo.
Varsinais-Suomessa oli vuoden 2023 lopussa yli 19 000 ulosottovelallista. Arkistokuva.
Timo Stavitskilla (kesk.) riitti paikkoja, mutta ruuti ei taaskaan ollut kuivaa. Osansa oli myös HJK-vahti Jesse Östin (vas.) loistavalla pelillä. Ex-Inter Kevin Kouassivi-Benissan (oik.) alusti ottelun ainoan maalin.
Irlannin euroviisuedustaja Bambie Thug semifinaalissa. Kenraaliharjoituksissa artisti ei esittänyt omaa kappalettaan.
Kansansuosioon noussut Käärijä edusti Suomea euroviisuissa viime vuonna. Kuvassa hän esiintyy Aurafesteillä viime elokuussa.
Tarkkuussuunnistuksen EM-viestin mitalit jaettiin lauantaina Turun kauppatorilla. Takana vasemmalla Suomen hopeajoukkue Teemu Niskanen (vas.), Pinja Mäkinen ja Antti Rusanen.