Welling

Vincent Onovo oli edellinen Interin hattutempun tehnyt​

12.4.2017 - 22:33

Njazi Kuqista tuli pitkästä aikaa ensimmäinen Interin pelaaja, joka teki liigassa hattutempun. Edellinen oli Vincent Onovo, joka osui kolmasti HJK:ta vastaan Mika Ojalan jäähyväispelissä 29.6.2015. Ottelu silloin päättyi 3–0.

Yksi Interin kannattajien ikimuistoisin hattutemppu viime vuosilta on myös Irakli Sirbiladzen kolme maalia rakkaan paikalliskilpailijan TPS:n verkkoon 17.9.2014. Interin vierasottelu tuolloin päättyi Kupittaalla peräti 6–1-voittoon.

Interin ensimmäinen kauden kotipeli oli puolestaan tarjonnut vastaavaa maalijuhlaa niinkin kauan sitten kuin kaudella 2007, kun VPS kaatui Kupittaalla 5–0. Asian muisti tarkkaan kauden 2008 Interin mestaruuden kulmakivipelaaja Severi Paajanen, joka pääsi tuolloin ”Vepsua” vastaan vasta toisella puoliajalla vaihdosta sisälle.

Jo tuolloin Interin kokoonpanossa olivat RoPS-ottelussakin loistaneet Timo Furuholm ja Mika Mäkitalo. Kuten myös Henri Lehtonen.

Lehtonen ja Ari Nyman sekä FC Lahden Mikko Hauhia ovatkin ainoat liigapelaajat tällä kaudella, jotka ovat pelanneet jo yli 300 pääsarjakamppailua.

Kaikesta huolimatta Interin murskavoitto RoPS:sta ei enää auta yhtään pääsiäismaanantaina, kun ensimmäisessä vieraspelissä on vastassa KuPS. Kuopion tekonurmella Interin esityksen pitää kuitenkin laskea melkoisesti, jos Shefki Kuqin miehistöllä ei ole Savosta muutakin tuomista mukanaan kuin kylmää kalakukkoa.

Kirjoittaja: Jari Welling
Jaa: