Welling

TPS:n yltiöpäinen strategia ei toiminut​

12.11.2016 - 20:32

Turun Palloseura julkaisi perjantai-iltana juuri sopivasti kello 22.50 palavaansa Kupittaalle, kun lauantain lehtien deadlinet olivat ohi. Joka tapauksessa uutinen oli positiivinen.

Väittäisin niin, että TPS:lla oli kaksi vuotta voimassa yltiöpäinen strategia, jolla yritettiin ajaa Kupittaan stadionyhtiö konkurssiin, mutta strategia ei toiminut, koska Stefan Håkansin kukkaro kesti TPS:n evakon.

TPS:n pelaaminen ensin Urheilupuiston yläkentällä ja sitten alakentällä oli todellakin urhea yritys vaikuttaa Kupittaan stadionyhtiön talouteen, mutta TPS joutui lopulta perääntymän ammuttuaan omaan nilkkaan tappostrategiassaan.

Nyt onkin taas aika unohtaa vanhat kaunat ja keskittyä siihen, että Turun molemmat isot seurat pelaavat vain ja ainoastaan Kupittaalla. Hienoa.

Stadionneuvottelut olivat oma lukunsa. Niiden yksityiskohdista tietävät vain asianomaiset, mutta ilmiselvää on se, että Interin puheenjohtaja Stefan Håkans ja TPS:n entinen toimitusjohtaja Marco Casagrande eivät olleet vähimmässäkään määrin sydänystäviä.

TPS:n nykyinen puheenjohtaja Jouko Peräaho onkin päässyt puheenjohtaja Håkansin kanssa luottamukselliseen puheväleihin, joissa asiat, eivätkä henkilösuhteet ratkaisevat. Hyvä näin turkulaiselle jalkapallolle.​

Kirjoittaja: Jari Welling
Jaa: