Welling

Kahden vahvan persoonan liitto mielenkiintoinen​

7.12.2016 - 4:00

Sekä Interin päävalmentajana jatkava Shefki Kuqi että seuraan palaava hyökkääjä Timo Furuholm tunnetaan jalkapalloihmisinä, jotka sanovat suoraan sen, mitä ajattelevat.

Moni tuleekin nyt odottamaan, koska Kuqin ja Furuholmin välillä räiskyy ensimmäisen kerran. Ei ole kuitenkaan itsestään selvää, että näin tulee tapahtumaan. Kummatkin ovat kivikovia ammattilaisia, jotka tietävät, että joukkuehenkeä ei kannata nakertaa sisältä päin.

Furuholm on myös muuttunut Saksan-vuosinaan. Saksassa hän on joutunut hiomaan särmiään ja myös perheelliseksi tulo on varmasti rauhoittanut Furuholmia. Kahden pienen lapsen isänä Furuholm on oppinut kärsivällisyyttä kantapään kautta.

Parhaimmillaan paluumuuttaja Furuholm voikin olla se samanlainen henkinen johtaja Interille kuin oli Jos Hooiveld mestaruuskautena 2008. Furuholmin luonne korostui liikaakin aikoinaan, kun hänellä oli Interissä paljon turhauttavia loukkaantumisia. Se kiristi pelaajan hermoja. Saksassa Furuholm on ollut pääasiassa ehjänä, ja sekin on tehnyt hyvää hänelle.

Kirjoittaja: Jari Welling
Jaa: